понеділок, 08 квітня 2013 09:29

Мірошниченко розповів, що робить ПР, аби дискредитувати "Свободу"

Мірошниченко розповів, що робить ПР, аби дискредитувати "Свободу"
Ігор Мірошниченко. Фото: unn.com.ua

Інформація про те, що "Свободу" зі скандалом виключили із Альянсу європейських націоналістів за побиття закарпатських угорців є не правдивою, а Партія регіонів, розповсюджуючи її, намагається дискредитувати

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів народний депутата від фракції "Свободи" Ігор Мірошниченко.

"Ця новина дуже бородата. Її розповсюдила ПР, аби дискредитувати "Свободу", - наголосив він.

"Свобода" була, є і буде асоціативним членом Альянсу. Тобто ми не маємо права голосу, бо ми не є в Європейському Союзі. Жодних санкцій проти "Свободи" в Альянсі не було. Що стосується закарпатських угорців, то ніхто їх не дискримінує, бо ми вважаємо, що всі люди і нацменшини, які живуть на території України мають виконувати закони України, мають поважати мову та культуру нації, та разом із нами розбудовувати нашу країну. Ми так само будемо захищати їхні інтереси", - висловив думку "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" поскаржились, що на Львівщині знову руйнують пам'ятники героям УПА

Водночас він наголосив, що зустрівся із європейськими колегами, і про жодні подібні заяви не чув. "Я особисто зустрічався з колегами і публічних, а не кулуарних, рішень щодо "Свободи" не приймалось і не буде, бо ми не є антисемітами, ксенофобами, ми є націоналістами. А націоналістами є всі , хто входять до Альянсу. А щодо угорського "Йоббіка", то якраз проти них і були спрямовані санкції, бо вони порушують питання територіальної цілісності держави, а ми не порушуємо", - зауважив політик.

У ЗМІ поширилась інформація, що "Свободу" зі скандалом виключили із Альянсу європейських націоналістів за побиття закарпатських угорців.

Водночас, депутат Європарламенту Бела Ковач, який представляє угорську, націоналістичну з орієнтації, "партію влади" "Йоббік", виступив з гнівною заявою на адресу колег з української настільки ж націоналістичної "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми так перемагали і знову так переможемо" - мітингувальники опозиції надихались словами вільного Луценка

"З глибоким обуренням я дізнався про те, що ваша партія організовує марші і насильницькі акції в Ужгороді та Берегові проти угорської громади", - йдеться у листі Ковача, адресованому лідеру "Свободи" Олегу Тягнибоку.

Зараз ви читаєте новину «Мірошниченко розповів, що робить ПР, аби дискредитувати "Свободу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

118

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути