Ексклюзиви
субота, 19 червня 2021 17:23

Міноборони повідомило про фейк - елемент російської інформаційної війни

Міноборони повідомило про фейк - елемент російської інформаційної війни
Росія веде війну проти України на всіх фронтах, у тому числі інформаційному, нагадує Міністерство оборони. Фото: @MinistryofDefence.UA

Фейк про нібито заморожування безпекової допомоги США Україні є елементом інформаційної війни Росії проти України. Про це повідомило Міністерство оборони у суботу.

"Не дивно, коли так звані "ЗМІ" держави-агресора відпрацьовують завдання з інформаційних операцій. Вони є неприхованою зброєю воєнної машини РФ.

Дивує і викликає жаль, коли деякі вітчизняні медіа, у тому числі з тих, що відносять себе до якісних ресурсів, ведуться на провокації, не перевіряють зміст і джерела такого роду інфовкидів, та стають сліпим інструментом інформаційної війни у руках ворога", - сказав міністр оборони Андрій Таран.

З 2020-го року в умовах стримування збройної агресії РФ Міністерство оборони України системно і послідовно реалізовує другий етап оборонної реформи, заявив міністр. Міноборони та Збройні сили України тісно співпрацюють з міжнародними партнерами, в першу чергу зі Сполученими Штатами Америки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нуланд поінформувала Кулебу про зустріч Байдена з Путіним

Також Таран сказав, що у січні-березні цього року Міноборони разом з іншими органами державної влади України та американськими партнерами оцінювало реалізацію завдань оборонної реформи і реформи оборонно-промислового комплексу.

"На початку квітня Міністерство оборони України підготувало в передало Міністерству оборони США підсумковий документ, який 11 червня, після відповідної сертифікації Пентагоном і Держдепартаментом, був схвалений Конгресом США", — заявив міністр.

"Росія веде війну проти нас на всіх фронтах, у тому числі інформаційному", - нагадав Таран.

Раніше американське видання Politico повідомило, що США нібито заморозили надання Україні нового пакету озброєння і військової допомоги.

У Білому домі назвали "нонсенсом" таку інформацію.

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет допомоги Україні у $150 млн.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони повідомило про фейк - елемент російської інформаційної війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути