субота, 05 квітня 2014 23:51

Міністр внутрішніх справ у нас відверто слабкий — Кармазін

Міністр внутрішніх справ у нас відверто слабкий — Кармазін
Юрій Кармазін. Фото: file.liga.net

Народний депутат України кількох попередніх скликань Юрій Кармазін підтримує рішення Верховної Ради про те, що в країні потрібно терміново провести роззброєння.

Водночас, політик вважає міністра МВС Арсена Авакова слабким непрофесіоналом.

Про це Кармазін сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Я вважаю, що міністр внутрішніх справ у нас відверто слабкий. Треба було професіонала призначати", - зазначив екс-нардеп.

На його переконання, якби апріорі на посаду голови Міністерства внутрішніх справ був призначений професіонал, то події в Криму завершились б інакше.

"Але у випадку здачі зброї він абсолютно правий у тому, що не можна брязкати зброєю. Зберігання зброї - це одне, носіння зброї - це друге, а її застосування - це третє", - підкреслив Кармазін.

Нагадаємо, Верховна Рада України підтримала проект постанови № 4614 "Про негайне роззброєння незаконних збройних формувань в Україні".

За відповідне рішення проголосували 256 нардепів.

"У зв'язку з надзвичайною суспільно-політичною ситуацією, що склалася в країні, загостренням криміногенної обстановки і системними провокаціями з боку іноземних громадян на південному сході України і в Києві, Верховна Рада України постановляє: зобов'язати Міністерство внутрішніх справ України, Службу безпеки України негайно провести роззброєння незаконних збройних формувань", - йдеться в документі.

Зараз ви читаєте новину «Міністр внутрішніх справ у нас відверто слабкий — Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути