понеділок, 01 липня 2013 09:18

Міністр розповів, що в Україні можливі територіальні конфлікти

Міністр розповів, що в Україні можливі територіальні конфлікти
Фото: file.liga.net

Міністр оборони Павло Лебедєв заявив, що найближчі сім років територіальній цілісності України нічого не загрожує, проте можливі конфлікти.

Про це він розповів в інтерв'ю "Комерсант-Україна".

"За оцінками експертів, у найближчі сім років територіальній цілісності України ніщо не загрожує. Проте можливі територіальні конфлікти, продиктовані економічними мотивами. Втім, мені не хотілося б називати конкретні держави, здатні розв'язати такий конфлікт", - сказав він.

Окрім того, політик зауважив, що є пропозиції від ООН щодо участі наших військовослужбовців у миротворчих місіях організації: "Є пропозиція, наприклад, щодо Малі. Однак це було скоріше не запрошення. У нас запитали, чи можемо ми надати певну допомогу. Ми відповіли, що маємо медичне обладнання, намети, інше майно і готові все це надати. Найближчим часом міністерство запропонує керівництву країни можливі варіанти нашої участі в Малі".

Зараз ви читаєте новину «Міністр розповів, що в Україні можливі територіальні конфлікти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути