Ексклюзиви
четвер, 24 жовтня 2019 11:26

Міністр оборони зустрінеться з генеральним секретарем НАТО

Міністр оборони зустрінеться з генеральним секретарем НАТО
Передбачені двосторонні зустрічі з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом, виконавчим директором Європейського оборонного агентства, з главами делегацій інших держав-контрибуторів тренувально-дорадчої місії НАТО "Рішуча підтримка" в Афганістані Фото: Цензор.НЕТ

Делегація Міністерства оборони України перебуває з робочим візитом у штаб-квартирі НАТО. Український міністр Андрій Загороднюк проведе зустрічі з колегами з Великої Британії, Канади, Литви, Польщі та США.

У четвер делегація візьме участь у засіданні Північноатлантичної ради НАТО на рівні міністрів оборони держав-контрибуторів тренувально-дорадчої місії Альянсу "Рішуча підтримка" в Афганістані, повідомляє Міноборони в Facebook.

Протягом двох днів міністри оборони проведуть зустрічі в форматі QUINT.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр оборони відмовився коментувати можливу втрату 30 населених пунктів при розведенні військ

Передбачені двосторонні зустрічі з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом, виконавчим директором Європейського оборонного агентства, з главами делегацій інших держав-контрибуторів тренувально-дорадчої місії НАТО "Рішуча підтримка" в Афганістані.

Міністр оборони Андрій Загороднюк розповів про подальші плани на реформування ЗСУ. Одним із таких є створення модельних частин із практиками інших держав. Він розповів, що вже створили центри підготовки сержантів і прописали її концепцію.

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони зустрінеться з генеральним секретарем НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути