Ексклюзиви
неділя, 19 травня 2013 14:05

Міндоходів не має претензій до телеканалу ТВі

Міндоходів не має претензій до телеканалу ТВі
Фото: news.liga.net

Головне управління Міністерства доходів і зборів України в м.Києві не має жодних претензій до телеканалу "ТВі".

Як повідомили в прес-службі Головного управління Міндоходов в Києві у суботу ввечері, оприлюднена в ЗМІ інформація щодо безпідставного нарахування штрафних санкцій ТОВ "Інтерпрофіт" є некоректною.

У прес-службі підтвердили, що Державною податковою інспекцією у Голосіївському районі столиці було проведено перевірку підприємства "Інтерпрофіт" за період 2010-2012р. згідно плану-графіку на квітень 2013р. У теж час, з моменту реєстрації товариства в 2009р. документальні перевірки не проводилися.

"При проведенні перевірки були встановлені порушення податкового законодавства, про що складено відповідний акт від 17 травня 2013 р., який в той же день був вручений підприємству", - підкреслюється в повідомленні.

У прес-службі ГУ Міндоходов в Києві відзначили, що у випадку, якщо ТОВ "Інтерпрофіт" не згодне з висновками акта, воно має право подати заперечення до акта у встановлений законодавством термін.

Якщо заперечення будуть подані, то вони будуть розглядатися на засіданні комісії, на яке будуть запрошені і представники ТОВ "Інтерпрофіт".

Разом з тим у прес-службі зазначили, що згідно з даними ДПІ у Голосіївському районі м.Києва, ТОВ "Інтерпрофіт" і телеканал "ТВі" не є пов'язаними юридичними особами, а до телеканалу у ГУ Міндоходов в Києві претензій немає.

Як повідомлялося, 18 травня прес-служба телеканалу "ТВі" заявила, що Голосіївська районна податкова інспекція наказала накласти штраф на ТОВ "Інтерпрофіт" (телеканал ТВі) у розмірі 0,5 млн грн.

"Цей штраф є безпідставним, і ми протягом найближчих п'яти днів передамо свої обгрунтовані зауваження до податкової інспекції", - процитувала прес-служба слова директора "Інтерпрофіт" Олега Радченко.

У ТВі нагадали, що напередодні виборів до Верховної Ради у жовтні 2012 року на компанію вже накладався штраф у розмірі 4 млн грн. Тоді рахунки компанії були заблоковані, а проти директора каналу Миколи Княжицького (зараз - народний депутат Верховної Ради - ІФ) було порушено кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Міндоходів не має претензій до телеканалу ТВі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути