неділя, 11 жовтня 2009 13:05

Міллер пояснив, з чим пов"язані проблеми ГТС України

Міллер пояснив, з чим пов"язані проблеми ГТС України

Газотранспортна система (ГТС) України, її розвиток, модернізація є заручником політичних подій на Україні. Таку думка в інтерв"ю російським "Вестям" висловив глава ВАТ "Газпром" Олексій Міллер.

Зокрема, Міллер відзначив: "Самі українські колеги чудово розуміють, що реформувати газову галузь України просто необхідно. Ті проблеми, які на сьогоднішній день є у газовій галузі України, - це системні проблеми. І зв"язані вони насамперед з тим, що права власності на ту ж саму газотранспортну систему України належать українській державі".

"І ця газотранспортна система не належить НАК "Нафтогаз України". В Україні є розуміння того, що там багато чого треба міняти. Але, з іншого боку, зрозуміло, що газотранспортна система України, її розвиток, модернізація, є заручником політичних подій в Україні. Тому, якщо говорити про якісь конкретні кроки, незалежно від того, з ким би які меморандуми не підписувалися, підкреслюю, про конкретні кроки, то треба розуміти, що ці конкретні кроки можуть бути зроблені вже в новій політичній ситуації. Після виборів (президентських виборів, - ред.). До виборів, вважаємо, що нічого кардинально нового там не відбудеться", - підсумував Міллер.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Міллер пояснив, з чим пов"язані проблеми ГТС України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути