пʼятниця, 18 січня 2013 23:22

Міліція спіймала юнака, який облив опозиціонерів зеленкою

Міліція спіймала  юнака, який облив опозиціонерів зеленкою
ФОТО: lenta.newsper.net

Підозрюваний, який сьогодні в Харкові облив зеленкою народних депутатів від Батьківщини, вже дає свідчення міліції.

"18 січня о 16:00 до чергової частини Червонозаводського РВ ХДУ ГУМВС України в Харківській області надійшла заява від одного з народних депутатів України про те, що біля будівлі Апеляційного суду Харківської області невідома особа вилила на нього речовину зеленого кольору", - говориться в повідомленні прес-служби міліції Харківської області.

Для з'ясування обставин події за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Червонозаводського РВ міста Харкова. На місці події вилучені речові докази, встановлюються причини події і опитуються потерпілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові трьох "бютівців" облили зеленкою

Зазначену заяву внесено в Журнал єдиного обліку кримінальних правопорушень та інших пригод Червонозаводського райвідділу міліції Харкова.

"Особу, підозрювану в скоєнні вищесказаного правопорушення, доставлено в Червонозаводський райвідділ міліції, тепер він дає свідчення слідчим органам", - зазначили у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові госпіталізовано "бютівця", якого облили зеленкою

Нагадаємо, четверо депутатів-опозиціонерів (ВО Батьківщина) Арсена Авакова, Костянтина Бондарева, Сергія Соболєва, Олександра Абдулліна облили зеленкою біля входу в Апеляційний суд Харківської області, де в 16:00 мало початися засідання у справі про зловживання корпорації Єдині енергетичні системи України.

За словами Сергія Соболєва, йому в обличчя хлюпнув зеленкою хлопчик років 14-ти.

Раніше захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко неодноразово зазнавав атак зеленкою. Засідання суду у справі ЄЕСУ, від участі в якому раніше відмовилася Тимошенко, призначене сьогодні на 16:00.

Зараз ви читаєте новину «Міліція спіймала юнака, який облив опозиціонерів зеленкою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути