четвер, 20 вересня 2012 08:57

У Харкові госпіталізовано "бютівця", якого облили зеленкою

У Харкові госпіталізовано "бютівця", якого облили зеленкою
Олександр Кірш ще одна жертва "зеленкових терористів" у Харкові госпіталізований. Фото: blogs.pravda.com.ua

Кандидат в народні депутати по округу № 169 (Харків) Олександр Кірш був госпіталізований в офтальмологічну лікарню № 14 з опіком ока після того, як на зустрічі з виборцями його облили зеленкою.

"Мене госпіталізували після зустрічі з виборцями. Лікарі поставили діагноз - опік очей першого ступеня, кон'юнктивіт - 2-го ступеня. Зараз йде інтенсивна терапія - мазі, антибіотики, краплі", - сказав Кірш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові облили зеленкою кандидата в депутати від опозиції

Він повідомив також, що звернувся в міліцію з проханням порушити кримінальну справу. Крім того, Кірш має намір пройти медичну експертизу.

У середу, близько 18:00, під час зустрічі з виборцями Кіршу плеснули в обличчя зеленку. Рідина залила обличчя кандидата, зіпсувала йому одяг. Зеленка забризкала також кількох інших учасників зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політичних опонентів в Україні обливатимуть кислотою?

Нагадаємо, раніше у Харкові зеленкою неодноразово обливали захисника екс-прем'єра і лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко Сергія Власенка. Після одного з таких інцидентів прокуратура порушила справу за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Матеріали справи були направлені до Дзержинського райвідділу ХМУ ГУМВС України в Харківській області для організації проведення досудового слідства.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові госпіталізовано "бютівця", якого облили зеленкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути