четвер, 16 серпня 2012 04:00

Міліція пояснила, за що розшукує автора скандального білборду на Дніпропетровщині

Міліція пояснила, за що розшукує автора скандального білборду на Дніпропетровщині

Як зазначає прес-служба міліції, 21 листопада 2011 року слідчим відділом Петриківського райвідділу міліції ГУМВС у Дніпропетровській області за фактом присвоєння та розтрати майна Єлизаветівської сільради Петриківського району була порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 191 КК України.

"26 липня цього року склад злочину в кримінальній справі було перекваліфіковано та відносно колишнього голови вказаної сільради Голосного М. І. була порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Слідчим була винесена постанова про притягнення його в якості обвинуваченого. У зв'язку з тим, що місцезнаходження Голосного М. І. не було встановлено, 27 липня він був оголошений у розшук", – йдеться в повідомленні.

Водночас правоохоронці заперечують, що кримінальна справа проти Голосного була порушена через скандальний білборд у  Дніпродзержинську.

"Інформація про те, що громадянин Голосний М. І. є автором біг-борду на автотрасі біля м. Дніпродзержинськ, який спрямований проти однієї із політичних партій та в зв'язку з чим відносно нього порушено кримінальну справу та оголошено у розшук, не відповідає дійсності", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Дніпродзержинську Дніпропетровської області з'явилися білборди з рекламою одного з місцевих інтернет-видань викликали невдоволення представників Партії регіонів, оскільки на одному з них зображена бабуся з котом і підпис: "Взнала, що онук голосував за "регіони" – переписала хату на кота". На другому білборді розміщено напис: "Ми крадемо і брешем, а ви оберіть нас ще!".

Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав демонтувати білборди. Розпорядження губернатора місцеві регіонали почали виконувати ще вночі.

Пізніше місцеві ЗМІ повідомили, що Голосний перебуває в розшуку, а власниця рекламного білборда госпіталізована в реанімацію.

Зараз ви читаєте новину «Міліція пояснила, за що розшукує автора скандального білборду на Дніпропетровщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути