пʼятниця, 02 грудня 2011 15:09

Міліція оточила обігрівачі, які везли до голодуючих чорнобильців

Міліція оточила обігрівачі, які везли до голодуючих чорнобильців

Представники Всеукраїнського руху "Вперед" на чолі з народним депутатом від БЮТ-"Батьківщини" Наталією Королевською та главою цієї організації Андрієм Панайотовим привезли до Маріїнського парку генератор та обігрівальні лампи для чорнобильців.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

Як тільки Королевська та Понайотов під'їхали, міліція не дозволила їм розвантажуватися. Тоді вони спустилися по вулиці Грушевського та вивантажили обладнання. Майже тоді ж його оточили шість співробітників "Беркуту". Вони не дозволяють ні передати обладнання чорнобильцям, ні забрати його.

"Ми бачили багато чого, але такого цирку ще не було. Ми привезли власне майно на прохання голодувальників-чорнобильців. Ми купили його за власні гроші, і у нас є всі відповідні документи, що це належить нам. Як тільки ми вигрузили майно біля дороги, його тут же оточили беркутівці і, нічого не пояснюючи, не дають нам навіть доторкнутися до нашої власності", - розповіла Королевська.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На чорнобильців пустили армію "Беркуту": без сутичок не обійшлося

За словами Панайотова, вони везли для чорнобильців біотуалет, але на Михайлівській площі автівку зупинили працівники міліції і, дізнавшись, куди прямує водій, оштрафували його.

"На підставі чого - не зрозуміло", - зауважив він.

Зараз Королевська попрямувала до чорнобильців. Майно так і стоїть біля шести беркутівців. Ще шестеро стоять за 5 метрів.

Зараз ви читаєте новину «Міліція оточила обігрівачі, які везли до голодуючих чорнобильців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути