Ексклюзиви
середа, 19 січня 2011 14:55

Міліція не пускає людей на мітинг до Тимошенко?

Міліція не пускає людей на мітинг до Тимошенко?

Партії та громадські організації за власний кошт звозитимуть людей до Києва на акцію опозицію на акцію опозиції, заплановану на 22 січня 2011 року.

Про це на прес-конференції повідомив один з організаторів Михайло Ратушний.

Водночас організатори повідомляють, що їм стало відомо про можливі спроби МВС завернути автобуси.

"Є вказівка, підписана заступником міністра МВС Віктором Ратушняком, яка спущена по всіх областях після виступу Могильова (міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова - ред.) у парламенті. У ній йдеться, що міліція має вжити заходів аби не допустити виїзд несправного транспорту, який везтиме людей. Це ж ясно. Зупинять автобус та скажуть, що він несправний",  - розповів правник Володимир Василенко.

У свою чергу, нардеп другого скликання Михайло Ратушний переконаний, що владі потрібно самотужки організувати доставку людей до Києва зі Сходу.

"22 січня це державне свято. Владі було б мудріше організувати доставку людей з Криму, Донецька, Єнакієво та інших регіонів, а не перешкоджати. Якщо влада не хоче проводити свято його проведе громадськість", -  наголосив Ратушний.

Раніше лідер опозиції Юлія Тимошенко закликала українців взяти участь в запланованій на 22 січня акції опозиції на Софійській площі Києва

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міліція не пускає людей на мітинг до Тимошенко?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути