субота, 27 липня 2013 10:42

Міліціонери запроторили в автозак двох активістів "врадіївської ходи"

Сьогодні, 27 липня, на майдані Незалежності міліціонери заарештували двох активістів "врадіївської ходи". Чоловіки прийшли на майдан до монументу Незалежності. До них підійшли міліціонери із запитаннями, що вони тут роблять. Про це розповів один із активістів Олександр Гарбузюк.

"Ми відповіли, що гуляємо. Ми ж навіть плакатів не розгортали. Тепер от прогулюємося у супроводі міліції," - сказав чоловік.

Міліціонери провели чоловіків на іншу вулицю, де стояв автозак. Перед ним міліціонери звернулися до врадіївців: "Заходьте". Чоловіки поцікавилися чому, на що отримали відповідь: "За порушення громадського порядку. Якщо не зайдете, то інкримінуємо вам спротив працівникам міліції".

Врадіївців закрили в автозаку, де перебували бійці у бронжилетах та касках. Зараз правоохоронці повернулися на майдан. Тут перебуває близько 30 міліціонерів. Ще 15 чатують у підземному переході.

Нагадаємо, активісти "врадіївської ходи" анонсували мітинг у суботу, 27 липня. Втім сьогодні судом заборонені будь-які зібрання, адже на ці вихідні у Києві відзначають1025-річчя хрещення Русі.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери запроторили в автозак двох активістів "врадіївської ходи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути