неділя, 25 вересня 2022 11:48

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ми відповімо на всі удари" – Зеленський показав фото "військових цілей" РФ в Україні
7

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Україна відповість ворогу за всі удари по своїй території.

Про це запевнив президент Володимир Зеленський, опублікувавши нові фото понівечених російськими терористами міст і сіл. Кадри оприлюднив у Telegram 25 вересня.

"Ми відповімо агресору на всі удари: по Запоріжжю й Харкову, по Миколаєву, Нікополю, Донбасу, по всіх наших містах і регіонах", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зробив заяву щодо закінчення війни з Росією

Голова держави також пообіцяв, що всі українські території будуть звільнені з-під тимчасової окупації.

"Ми обов'язково звільнимо всю нашу країну – від Херсона до Луганщини, від Криму до Донеччини. І не дозволимо окупанту залишитися непокараним. Кожен убивця і кат буде притягнутий до відповідальності за те, що накоїв проти українців", – наголосив Зеленський.

Російська влада від початку так званої спецоперації запевняє, що атакує лише військові об'єкти в Україні. Цим пояснює й затягування термінів "спецоперації". Мовляв, російським військовим наказали уникати ударів по цивільній інфраструктурі. Численні прильоти в Україні – черговий доказ зворотного. "Військові цілі" росіян насправді – житлові райони.

Російські окупанти від початку повномасштабного вторгнення обстріляли понад 22 тис. цивільних об'єктів і приблизно 300 військових, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін. Це дані на середину серпня.

Через ворожі бомбардування та обстріли пошкоджені 2,5 тис. закладів освіти. З них 289 зруйновано повністю, за даними ОГ.

Зараз ви читаєте новину «"Ми відповімо на всі удари" – Зеленський показав фото "військових цілей" РФ в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути