четвер, 05 травня 2011 13:57

Ми у Львові нікого не боїмося - "Русское единство"

Ми у Львові нікого не боїмося - "Русское единство"

Взяти участь у ході по проспекту Свободи у Львові 9 травня виявили бажання понад тисячу людей - молодь і навіть ветерани не тільки з Криму, а й з інших регіонів країни.

Про це сайту "Крым.Комментарии" повідомив лідер партії "Русское единство" Сергій Аксьонов.

"Більше тисячі чоловік зі всього Криму виявили бажання їхати... Охочих - маса, одесити самі вийшли на нас з бажанням поїхати, з Донецька, Запоріжжя дзвонять організації, готові брати участь", - сказав він.

За його словами, кримчани збираються відвідати Львів, як й інші обласні центри України, виключно з дружніми візитами, а не для якихось провокацій.

"Це - не львівська акція, це - всеукраїнська акція. Ми не концентруємося на одному регіоні. Це наші опоненти вирішили виставити це як відправну точку в тому плані, що ми хочемо здобути славу провокаторів і створити якісь незручності для львів'ян. Абсолютно таких намірів не було" , - підкреслив Аксьонов.

Політик уточнив, що всі добровольці готові їхати до Львова виключно за свій рахунок. Однак, на його думку, більше 60-70 представників Криму відправляти до Львова недоцільно.

"Ми не налаштовані ні на яке протистояння, тому не збиралися створювати чисельну перевагу. Хоча з нашими можливостями легко сконцентрувати у Львові до 5 тисяч наших прихильників, без будь-яких проблем. Ми там нікого не боїмося, абсолютно", - сказав Аксьонов.

Нагадаємо, ВО "Свобода" звернулася до голови Львівської облдержадміністрацію Михайла Цимбалюка та начальника Головного управління МВС України у Львівській області Богдана Щура з вимогою зупинити приїзд проросійських груп до Львова, "інакше в місті може статися біда і проллється чиясь кров".

Зараз ви читаєте новину «Ми у Львові нікого не боїмося - "Русское единство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути