вівторок, 05 липня 2011 12:51

Ми також побоюємось реформ влади - Самойлик

Ми також побоюємось реформ влади - Самойлик

Нинішній опозиції треба було боятись ще тоді, коли вона була владою і робила все для того, щоб вручну управляти соціальними пільгами.

Про це Gazeta.ua заявила народний депутат від Компартії Катерина Самойлик, коментуючи заяву "бютівця" Миколи Томенка про те, що нинішня влада на чолі з Віктором Януковичем прагне радикально скоротити соціальні пільги для учасників Великої Вітчизняної війни, бойових дій в Афганістані та інших соціально вразливих категорій громадян.

"Опозиції треба було боятись, коли вона при владі була. Тоді вона робила все для того, щоб вручну управляти пільгами - те, що робить нинішня влада. Мені здається, що поки у нас опозиції будуть відрізнятись лише назвами партій, а не за ідеологією, то вони будуть схожі, як близнюки-брати", - зазначила Самойлик, додавши, що про дітей війни першою забула саме Юлія Тимошенко.

За словами нардепа, члени фракції КПУ також побоюються реформ влади, але хочуть, щоб "усі були відповідальні постійно, а не тільки тоді, коли вони в опозиції".

"Ми ж чомусь не проголосували за законопроект про внесення змін до Держбюджету. Адже ми бачили, що там все робиться заради головної статті, згідно якої Кабмін сам визначає пільги для чорнобильців, звільнених у запас військовослужбовців, дітей війни тощо. Ми зрозуміли, що це крах всьому, і тому не голосували. Треба завжди займати таку позицію. Якби її дотримувались, то і совість чистіше була б", - резюмувала комуністка, уточнивши, що інші політики натомість хвилюються за свій бізнес та крісла, на яких сидять.

Нагадаємо, раніше заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко попередив, що в останній тиждень роботи парламенту буде спроба легалізувати п'ять "антинародних реформ", задекларованих владою.

Зараз ви читаєте новину «Ми також побоюємось реформ влади - Самойлик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути