середа, 19 жовтня 2011 17:04

Спецтема: Луценко за ґратами

"Ми не в Гондурасі живемо" – прокурор про покази свідка Луценка

"Ми не в Гондурасі живемо" – прокурор про покази свідка Луценка

Прокурор Антон Зінченко стверджує, що не існує розбіжностей у показах на досудовому слідстві та в суді свідка у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Віталія Іщенка.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам під Печерським судом.

"В чому розбіжність? В тому, що він сказав на досудовому слідстві, що це (висновок комісії МВС – Gazeta.ua) звичайний папірець, а сьогодні заявив, що це висновок? Що тут такого? Це його особиста думка. Ми ж не в Гондурасі живемо. У нас вільна країна. Він має право висловлюватися, як вважає за потрібне", - зауважив представник держобвинувачення.

За його словами, свідок на суді  підтвердив, що висновок комісії МВС по зарахуванню стажу водію Луценка Леоніду Приступлюку носив рекомендаційний характер. "У будь-якому випадку врахування стажу проходило за відповідними наказами першої особи міністерства. Міністр міг не підписувати наказ за результатом рекомендації комісії", - додав Зінченко.

В свою чергу адвокат екс-міністра Ігор Фомін зазначив, що Іщенко підтвердив обставини, що  Луценко не приймав рішень, які би стосувалися питання зарахування стажу Приступлюку. "Він пояснив, що ці рішення приймалися кадровою комісією. Будь-які обвинувачення стосовно цих обставин цей свідок не підтвердив", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не в Гондурасі живемо" – прокурор про покази свідка Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути