вівторок, 12 березня 2013 16:18

"Ми не підтримуватимемо дурниці меншості" - Колесніченко про імпічмент

"Ми не підтримуватимемо дурниці меншості" - Колесніченко про імпічмент
Вадим Колесніченко. Фото: korrespondent.net

Опозиція займається дурницями тоді, коли в країні треба приймати важливі законопроекти.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

Коментуючи заяву лідерів опозиційних фракцій щодо того, що у них вже готовий законопроект щодо імпічменту президента, "регіонал" запевнив, що все це є тільки піаром.

"Ми всі чудово розуміємо, що ніхто цей законопроект приймати не буде і ніхто і не намагається його прийняти", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшість хоче зняття недоторканності вже через місяць

Колесніченко додав: "На сьогодні немає потреби в ухвалені цього законопроекту. Тому що він не є першочерговим і таким, який конче потрібен державі. Парламент має працювати. І я навіть знаю, для чого вони вносять це питання — щоби якось обумовити те, чому вони розблокують трибуну на наступний вівторок. Тому що дурниця, заради якої вони заблокували трибуну, не дає можливості їм зберегти своє політичне обличчя".

Нардеп також запевнив, що у більшості наразі є дуже багато законопроектів, які варто ухвалювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Питання імпічменту може бути лише інструментом для обговорення" - експерт

"Ми зовсім не збираємося підтримувати дурниці представників меншості, які заблокували трибуну і показали своє правове невігластво і небажання працювати заради України. У нас є велика низка законопроектів, які стосуються розбудови державності нашої країни, є економічні питання. Тому це (законопроект щодо імпічменту) не є першочерговим", - наголосив він.

Колесніченко також зазначив, що заяви опозиції щодо імпічменту є голослівними, так само, як і попередні їхні заяви щодо скасування депутатської недоторканності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саміт показав, що Януковичу потрібен імпічмент, а Україні - нова угода з ЄС

"Представники меншості так і не погодилися з тим, що треба обмежувати чи скасувати депутатську недоторканність. Хоча вони про це вже 5 років талдичать, але жодним чином не діють. І коли з'явилася пропозиція Партії регіонів до 5 квітня завершити розгляд цього питання, щоби потім його проголосувати у парламенті, вони вже почали заявляти, що це, мовляв, "полювання за представниками меншості", - зауважив "регіонал". - Тому представники меншості лише зловживають словами, законопроектами тільки заради себе коханих".

Зараз ви читаєте новину «"Ми не підтримуватимемо дурниці меншості" - Колесніченко про імпічмент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути