середа, 27 лютого 2013 15:50

"Засідання уряду нагадало виступи членів КПРС" - нардеп

"Засідання уряду нагадало виступи членів КПРС" - нардеп
Андрій Парубій: Ми будемо просити мажоритарщиків підтримати відставку уряду. Фото: www.parubiy.org

Опозиція проситиме депутатів-мажоритарників підтримати відставку уряду.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Парубій, говорячи про наміри опозиції зібрати підписи під резолюцією з недовіри уряду.

"Ми проявляємо свою політичну волю і позицію. Ми будемо пропонувати депутатам підписати необхідний лист із вимогою відставки уряду. Але ми так само вимагаємо, і це одне із наших завдань, імпічмент президенту Януковичу. Бо Україна перебуває у величезній кризі і повна відповідальність лежить і на Януковичі, і на Азарові. Свою нездатність виправити цю ситуацію продемонструвало сьогодні так зване засідання уряду, на якому не дали виступити представнику опозиції", - наголосив він.

Парубій також підкреслив, щоб аби набрати необхідну кількість підписів, опозиція звертатиметься і до депутатів-мажоритарників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція вирішила зібрати підписи під резолюцією щодо недовіри Кабміну

"Ми немає більшість. Якби ми мали більшість, то поставили б це питання на голосування і вирішили б його дуже швидко. У цьому випадку, ми демонструємо політичну волю і позицію, і закликаємо депутатів мажоритарників, яких змусили увійти у більшість, приєднатися. Сподіваємося, що вони підтримають нашу позицію, а якщо не підтримають, то будуть змушені пояснити це своїм виборцям", - зауважив нардеп.

Наступне засідання Верховної Ради, за словами опозиціонера, розпочнеться саме з цього питання.

Коментуючи те, що сьогодні на засідання уряду представникам опозиції так і не дали слова, Парубій наголосив:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиційні нардепи залишили засідання уряду з криками "Ганьба!"

"Вони не готові чути альтернативну думку. Те, що відбувалося сьогодні, нагадувало мені часи мого глибокого дитинства, коли я дивився виступи представників КПРС: коли читали з аркуша підготовлені доповіді і будь-яка альтернативна думка була панічно оскаржена. Інакше це не поясниш".

Він додав: "Це їхня безсилість, їхній страх, їхня паніка перед тим, щоби почути правдиві слова про те, що насправді відбувається в українській економіці, що насправді є в українській державі і наскільки катастрофічні наслідки керування уряду Азарова та президента Януковича".

 

Зараз ви читаєте новину «"Засідання уряду нагадало виступи членів КПРС" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути