Ексклюзиви
вівторок, 26 березня 2013 22:30

"Ми не можемо убезпечитись від дурості суддівської" – опозиція не боїться здати мандати

"Ми не можемо убезпечитись від дурості суддівської" – опозиція не боїться здати мандати
Олексій Кайда та Ігор Побер Фото: lypa.te.ua

Члени опозиційних партій не бояться втратити свої депутатські мандати через суд.

Про це повідомили на спільній прес-конференції у Тернополі нардепи Олексій Кайда від ВО "Свобода", Василь Деревляний від ВО "Батьківщина" та Ігор Побер із партії "УДАР".

Більше того, вони не будуть намагатися убезпечити себе від можливості такого повороту подій через проведення 29 березня у Тернополі акції "Вставай, Україно"

"Єдине убезпечення – це єдність наших сил у парламенті, - зазначив Кайда. – Але від самодурства отих судів, які зараз приймають фактично незаконні, аполітичні рішення, одноособово... Я думаю, швидше, ніж за два роки, ті судді будуть стояти перед судами – народними судами. І вони будуть давати пояснення, яким чином ухвалювали рішення по Юлії Тимошенко, по Юрію Луценку, як вони не ухвалювали рішення по сину Демішкана, який вбив людину, зізнався і ходить на свободі. Будуть давати відповіді, як відпускають на волю вбивць-мажорів, а Тимошенко і Луценко, які нікого не вбили, -- сидять. Ми не можемо убезпечитись від дурості суддівської, яка є підконтрольна повністю вулиці Банковій зараз. Але ситуація поміняється. Все так не буде".

"Ми не будемо відходити від боротьби за інтереси української нації, що би за це не було і чого не придумав би нинішній режим", - додав Деревляний.

"Про це ми навіть не думали. Але я скажу за всіх і колеги мене підтримають – якщо потрібно буде здати мандати і це принесе користь нашим політичним силам, то кожен, не задумуючись, так зробить", - наголосив Побер. – "Ніхто не тримається за мандат. Перед нами є ціль – 2015 рік, коли ми зможемо реально поміняти картину в нашій державі. А, може, і швидше. Бо ці акції, які починаються тут, такі самі будуть і в Донецьку. Бо там набагато більше незадоволених, ніж у нас на Західній Україні. Наші люди виживають, бо фактично у кожній другій сімї є заробітчани за кордоном. А там живуть тільки з шахт і з підприємств, які людей ущемляють"

 

Зараз ви читаєте новину «"Ми не можемо убезпечитись від дурості суддівської" – опозиція не боїться здати мандати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути