Ексклюзиви
четвер, 21 березня 2013 12:50

Галас довкола Власенка – ширма для боротьби за владу - Мороз

Галас довкола Власенка – ширма для боротьби за владу - Мороз
Олександр Мороз. Фото: unn.com.ua

Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз упевнений, заяви опозиціонерів про арешт Сергія Власенка найближчим часом – порожні слова і ні що інше, як спроба привернути увагу.

Таку думку він висловив у коментарі УНН.

"Для мене так звана опозиція і Кличко, який до них долучився – це люди одного сорту, одного напрямку і одних переконань. Вони борються між собою за владу. Те, що відбувається якийсь галас навколо Власенко – це все дрібниці, спекуляції. Я навіть не вдаюся в деталі заяв Власенко та БЮТівців оскільки це ширма для їх істинних намірів. Власенко теж говорив про свій арешт, ну говорить і нехай говорить. Це примітивний хід для привернення уваги або самозахисту", - вважає політик.

Нардеп упевнений, що питання Власенка сьогодні не істотне для України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада призначила позачергові вибори мера Василькова й Алчевська

"Те, що відбувається в країні, в парламенті – це набагато глобальніше, ніж питання Власенка. Подивіться, що відбувається в парламенті – спори про кнопку, мову – нічого суттєвого! Через них не вирішуються питання – як треба далі розвиватися Україні. Замість того, щоб чітко дати відповідь на питання що ми робимо в принципі, яким шляхом повинна розвиватися країна, ми ведемо дискусії на ток-шоу на зовсім інші теми", - заявив Мороз.

Нагадаємо, 6 березня ВАСУ позбавив С.Власенка мандату нардепа. Суд визначив згідно закону, що адвокатська діяльність є несумісною з діяльністю народного депутата. Власенко з грудня 2012 року офіційно є народним депутатом і добровільно взяв на себе обов'язки народного депутата та визнав обмеження, які накладає цей статус, зокрема і несумісність діяльності народного депутата з окремими видами діяльності, зокрема з адвокатською.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геращенко вимагає від "регіонала" вибачитися перед "свободівкою" Сех

Згодом стало відомо, що Сергій Власенко оскаржив у Євросуді рішення Вищого адмінсуду про позбавлення депутатських повноважень.

Власенко і до, і після позбавлення його мандату неодноразово заявляв, що готується його арешт.

5 березня у ГПУ повідомили, що що кримінальне провадження за заявою Наталії Окунської про невиконання рішення суду Власенком було закрито за відсутності складу злочину.

Зараз ви читаєте новину «Галас довкола Власенка – ширма для боротьби за владу - Мороз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути