пʼятниця, 15 вересня 2017 10:02

"Ми балансували над прірвою" - Порошенко відкрив форум YES

"Ми балансували над прірвою" - Порошенко відкрив форум YES
Фото: twitter.com

Президент Петро Порошенко сподівається, що наступного року міжнародний форум "Ялтинська європейська стратегія" проходитиме в українській Ялті.

Про це глава держави сказав, відкриваючи пленарні засідання YES у Києві.

"Часом популізм становить таку саму небезпеку, як тероризм, екстремізм, масштабні інформаційні кампанії проти вільного світу та спроби нав'язати інші цінності. Безвізовий режим і Угода про асоціацію висіли на волосині. Цілими днями бойовики обстрілювали Донбас. Ми балансували над прірвою між хаосом і непевністю. І хтось уже відкорковував пляшки кримського вина і розставляв стільці у Ялті, щоб знову розділити світ. Мені сподобалася фраза: "Жодного шансу". Зустрінемося наступного року в Ялті", - сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко вірить, що Україна увійде до Шенгенського cоюзу

"Ялтинська європейська стратегія" - це щорічна конференція українських і закордонних політиків та підприємців, у рамках організації, заснованої 2004 року українським бізнесменом Віктором Пінчуком. До анексії Криму форум YES проходив у Ялті.

Цьогоріч у форумі візьмуть участь кілька сотень провідних політиків, дипломатів, економістів, бізнесменів. Два дні обговорюватимуть Україну та її роль у глобальному контексті.

Зараз ви читаєте новину «"Ми балансували над прірвою" - Порошенко відкрив форум YES». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути