Ексклюзиви
понеділок, 01 листопада 2010 10:09

Мером Тернополя став "свободівець", у Ковелі переміг кандидат Тимошенко

Мером Тернополя став "свободівець", у Ковелі переміг кандидат Тимошенко
Мером Тернополя став представник ВО "Свобода" Сергій Надал. Такими є результати екзит-полу, яке проводило місцеве видання "20 хвилин".

За їх даними, Надал отримав 24,6% голосів, чинний мер Роман Заставний – 21,8%, висуванець від Української партії Михайло Ратушняк – 13,2%, не підтримали жодного з кандидатів 7% опитаних..

Опитування проводилося анонімно на виході із 25-ти дільниць, було опитано 729 тернополян, 229 з них відмовилося відповідати на запитання.

У свою чергу за даними соціологічної групи "Рейтинг", Надал здобув 31,4%, Заставний – 18,4%, висуванець від "Нашої України" Василь Лило – 11,3%, не підтримали жодного кандидата –5,1%.

Представники "Рейтингу" опитали 2342 респонденти на виходах з дільниць, при цьому 1,5% відмовилися відповідати. Соціологи обумовили, що дані оприлюднено після опрацювання 98,7% анкет.

Мером другого за величиною міста Волинській області Ковеля обраний Олег Кіндер, який обігнав чинного мера Сергія Кошарука на 26%.

Такі попередні підрахунки голосів виборців, повідомили в Ковельській територіальній виборчій комісії.

Кіндер очолює міську партійну організацію Ковеля "Батьківщина", депутат Волинської обласної ради, до березня 2010 року - головний екологічний інспектор Волині.

За матеріалами УНІАН, Інтерфакс-Україна
Зараз ви читаєте новину «Мером Тернополя став "свободівець", у Ковелі переміг кандидат Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути