субота, 05 липня 2008 13:51

Меркель наблизить Україну до ПДЧ

Меркель наблизить Україну до ПДЧ
Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель, як очікується, 21 липня відвідає Україну. Про це заявив віце - спікер німецького уряду Томас Штег.

Програмою візиту передбачені зокрема зустрічі з президентом Віктором Ющенком, прем"єр-міністром Юлією Тимошенко, а також лідером Партії регіонів Віктором Януковичем.

За словами, в ході зустрічей сторони планують обговорити питання наближення України до ЄС і НАТО, українську внутрішньополітичну ситуацію, а також двосторонні відносини.

Президент України Віктор Ющенко 4 липня затвердив план заходів щодо підготовки робочого візиту Меркель до України. Кабінету міністрів доручено забезпечити виконання цього плану заходів.

Зазначимо, що це перший офіційний візит Ангели Меркель до України.

Нагадаємо, що 3 квітня НАТО прийняло рішення перенести розгляд заявки України про приєднання до ПДЧ на грудень. Під час візиту до України генсек Альянсу Яап де Хоп Схеффер заявив, що робитиме все можливе для приєднання нашої країни до ПДЧ в грудні, повідомляє Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «Меркель наблизить Україну до ПДЧ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути