Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2008 08:40

Мер Ужгорода: Люди Балоги забрали мої документи і встановили "прослушку"

Мер Ужгорода: Люди Балоги забрали мої документи і встановили "прослушку"
Вчора в обід міськвиконком Ужгорода перевіряли на вірогідну наявність вибухових речовин. Мотивом став анонімний дзвінок в обласне відділення СБУ з повідомленням про те, що будівля нібито замінована. На цій підставі була проведена евакуація співробітників з тим, щоб перевырити будівлю. Вибухових засобів виявлено не було. Про це повідомив мер міста СергійРатушняк.

При цьому він виразив обурення у зв"язку з тим, що його як градоначальника про це заздалегідь не проінформували. Ратушняк підозрює, що, можливо, в ході перевірки було проведене незаконне вибіркове вилучення службової документації, встановлення прослушки. "Завтра я зайду до себе в кабінет, а у мене там "випадково" знайдуть патрони, наркотики або ще що-небудь подібне", - говорить Ратушняк.

Він підозрює, що "зачистку" його відомства організували представники конкуруючого клану "Барва", яку прийнято асоціювати з главою Секретаріату Президента Віктором Балогою.

Ратушняк заявив, що у зв"язку з цим по спецзв"язку він додзвонився до самого Балоги, висловив йому обурення у зв"язку з подією. Більш того, підозрюючи, що готується якась провокація, вчора, за словами мера Ужгороду, він "в телефонному режимі встиг попередити Луценка і Литвина", пише Обозрєватель.

Зараз ви читаєте новину «Мер Ужгорода: Люди Балоги забрали мої документи і встановили "прослушку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути