Ексклюзиви
середа, 07 червня 2017 16:23

Мер Ірпеня Карплюк звинуватив поліцію Київщини у проведенні "проплачених" обшуків у міськраді

Мер Ірпеня Карплюк звинуватив поліцію Київщини у проведенні "проплачених" обшуків у міськраді
Ірпінський міський голова Володимир Карплюк сказав, що працівники поліції думають, що Ірпінська міська влада ремонтувала дороги в місті і укладала асфальт з можливою вигодою для себе

Ірпінський міський голова Володимир Карплюк висунув звинувачення в проведенні місцевим підрозділом Нацполіціі "замовних обшуків" у приміщенні Ірепенского міської ради. Про це мер написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Щоразу, коли я перебуваю у закордонному відрядженні (...), до міської ради Ірпеня приходить поліція з обшуками. Сьогодні в Ірпінь приїхали працівники Обухівської поліції на підставі постанов Обухівського суду. В замовному характері цих обшуків вже давно ніхто не сумнівається. Але на цей раз слідчі перевершили самі себе. Разом з ними на обшук прийшли "журналісти" місцевого, створеного майже місяць тому, телеканалу "Погляд". До міськради зайшли відразу три знімальні групи "Погляду", який в Ірпені та Приірпінні називають Life News, оскільки проагандстське завдання і методи у них однакові з відомим російським каналом. Телеканал "Погляд" належить власнику інтернет-провайдера "Best" Олексію Зіневичу. Тиждень тому мені повідомили, що Зіневич, крім підкупу депутатів Ірпінської міської ради, запропонував керівництву слідчого управління поліції Київської області 100 000 доларів за "маски-шоу" в Ірпінський міський раді. Це сталося після того, як Ірпінська міська рада впорядкувала своїм рішенням правила гри учасників ринку інтернет-послуг, в результаті чого до бюджету Ірпеня компанії "Best" доведеться платити не 2000 гривень, а набагато більше", - повідомив Володимир Карплюк.

Він зазначив, що звертається до міністра внутрішніх справ України з публічною заявою про вчинення злочину працівниками поліції: вони не допустили адвокатів і жодного журналіста, крім "Погляду", обшук проводивли особи, прізвища яких вказані в постанові, під час обшуку були зацікавлені поняті, низка осіб покинула місце обшуку до його закінчення.

Карплюк в своєму повідомленні у Facebook підкреслив, що працівники поліції повідомили, що думають, що Ірпінська міська влада ремонтувала дороги в місті й укладала асфальт з можливою вигодою для себе.

"Ми обов'язково оприлюднимо закупівельні ціни на ремонт доріг і підготуємо порівняльний аналіз з десятками інших міст України. На основі такого аналізу ми неодмінно будемо вимагати відставки начальника керівництва слідчого відділу поліції в Київській області, підлеглі якого погодилися виконати це політичне замовлення", - підкреслив Ірпінський міський голова.

Зараз ви читаєте новину «Мер Ірпеня Карплюк звинуватив поліцію Київщини у проведенні "проплачених" обшуків у міськраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути