субота, 30 березня 2013 17:09

Мер Донецька розкритикував реформи Януковича

Мер Донецька розкритикував реформи Януковича
Олександр Лук'янченко Фото: news.donnu.edu.ua

Реформи, які ініціюються президентом і реалізуються Кабінетом міністрів, приносять розчарування населенню і викликають недовіру у населення до влади. Про це заявив мер Донецька, голова Донецької міськорганізації Партії регіонів Олександр Лук'янченко в суботу під час конференції Донецької облорганізації Партії регіонів, повідомляють "Новости Донбасса".

"Промахи і труднощі в економіці, повільні результати реформ приносять розчарування населенню і недовіру до влади. Зменшуються ряди наших прихильників", - констатував мер Донецька.

Лук'янченко заявив, що "прийняті центром окремі рішення безпосередньо іноді шкодять територіальним громадам міст і селищ".

В якості прикладу він розповів про те, що з 90 днів першого кварталу 2013 року державне казначейство 50 днів "не оплачувало рахунки життєдіяльності міст, селищ і сіл".

"За цим долі й добробут наших людей. Через прорахунки центру страждають люди в нашому регіоні", - сказав мер.

Мер Донецька також закликав однопартійців не розслаблятися і активізувати роботу в умовах зростаючої політичної боротьби.

Крім того, на конференції Донецької облорганізації Партії регіонів народний депутат-"регіонал" Юхим Звягільський розкритикував діяльність голови Донецької облради Андрія Федорука.

Зараз ви читаєте новину «Мер Донецька розкритикував реформи Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути