пʼятниця, 03 січня 2020 11:17

Мендель у білій сукні нагадала, що сьомий місяць є прессекретарем президента

Прессекретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель нагадала, що вже cім місяців працює на посаді. Про це вона написала у Facebook у п'ятницю.

"Сьогодні 7 місяців, як я на теперішній посаді, а цього місяця виповнюється три роки, як потрапила в комунікації", – нагадала вона.

Мендель опублікувала позуюче фото себе у білій сукні навпроти вікна.

  Торік прес-секретар президента перешкоджала роботі журналіста "Радіо Свобода". Після цього журналісти звернулися до поліції.
Торік прес-секретар президента перешкоджала роботі журналіста "Радіо Свобода". Після цього журналісти звернулися до поліції.

"Серед досягнень минулого року вважаю перший профайл українського президента у The New Yorker та першу обкладинку Time з українським президентом.

Хоча основна заслуга тут, звісно, не пресслужби, а самого Володимира Зеленського. Поки український президент перетворюється на одного з найвпливовіших людей у світі, нам, українцям, варто очікувати ще більше приємних новин 2020-го", – заявила речник.

"Друзі, якісні комунікації змінюють і країну. Тому круто, коли ми з вами на стороні світла. На сьогодні для нас, комунікаційників, є важливі завдання. А саме: змінити імідж України на міжнародній арені, змінити його для нас, українців, пояснити, що в єдності наша сила і що в нас, українців, чимало причин почуватися переможцями. Адже ми такі і є", – також написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський нахамив журналісту: "Дєвочкі нєт. З вами нічого не буде"

Журналісти "Схеми: корупція в деталях" опублікували повне відео, на якому Мендель перешкоджає роботі їхнього колеги Сергія Андрушка.

На відео видно, як Мендель шарпає мікрофон журналіста, махає руками й охорона разом із нею обступає його. Андрушка відштовхують.

Зараз ви читаєте новину «Мендель у білій сукні нагадала, що сьомий місяць є прессекретарем президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути