субота, 13 липня 2024 03:36

Мелоні на саміті НАТО "з огидою" подивилась на Орбана: фото швидко стало вірусним

Прем'єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні розсмішила користувачів мережі своєю емоційністю під час робочої сесії на саміті НАТО.

Мелоні дивилась в спину прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, поки він читає документ. Вираз обличчя Мелоні, що демонструє огиду та невдоволення, став вірусним. На платформі Х (раніше Twitter) кадр зібрав понад 19 тисяч лайків за кілька годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мирний марафон" Віктора Орбана – важлива не так перемога, як участь

У коментарях підтримали італійську лідерку та її емоції по відношенню до угорського колеги. Дехто зауважив, що якщо довго дивитися на неї, можна зрозуміти почуття Мелоні до кожного учасника саміту.

Автор: Reuters
  Джорджа Мелоні дивиться в спину Орбану
Джорджа Мелоні дивиться в спину Орбану

Прем'єр Угорщини Віктор Орбан надіслав голові Європейської ради Шарлю Мішелю секретний лист. У ньому він, зокрема, розповів про впевненість російського диктатора Володимира Путіна у поразці України.

Лист датований 5 липня та відправлений з Азербайджану, куди Орбан вирушив після зустрічі з Путіним. Угорський прем'єр у ньому скупо згадує позицію Володимира Зеленського, але докладно переказує погляди Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Мелоні на саміті НАТО "з огидою" подивилась на Орбана: фото швидко стало вірусним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути