Ексклюзиви
пʼятниця, 09 серпня 2013 14:38

Мельник зняв браслет і втік з-під домашнього арешту

Мельник зняв браслет і втік з-під домашнього арешту
Петро Мельник. Фото: nbnews.com.ua

Підозрюваний Петро Мельник, який перебував під домашнім арештом втік, позбавившись електронного браслету.

Про це повідомляє прес-служба МВС

"Сигнал тривоги надійшов на пульт контролю за особами, які перебувають під домашнім арештом. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група. Вжиті необхідні заходи щодо розшуку підозрюваного", - сказано в повідомленні МВС.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко з метою з'ясування всіх обставин того, що сталося вже призначив службове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напередодні затримання Мельник посварився з Азаровим - екс-"регіонал"

"Сьогодні зранку слідчим було подано до суду клопотання про зміну запобіжного заходу Петру Мельнику з домашнього арешту на тримання під вартою. З цим клопотанням, згідно із статтею 184 КПК України, підозрюваний був ознайомлений заздалегідь", - зазначили в МВС.

В Міністерстві просять громадян допомогти у розшуку ректора Мельника.

"МВС звертається до громадян за допомогою в отриманні інформації щодо місць можливого перебування Петра Мельника", - додали в МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міндоходів мовчать про звільнення Мельника

Нагадаємо, ректор Національного університету Державної податкової служби, колишній народний депутат від Партії регіонів Петро Мельник був затриманий 27 липня співробітниками ГУБОЗ при передачі хабара в розмірі 40 тис. і 80 тис. гривень, які чиновник вимагав від батьків абітурієнтів за "сприяння у вступі".

Печерський суд обрав для Мельника запобіжний захід у вигляду домашнього арешту. Суд зобов'язав його постійно перебувати вдома, а відлучатись лише для проходження лікування у спеціалізованих установах та процесуальних дій по справі.

8 серпня ректору Національного університету державної податкової служби, одіозному члену Партії регіонів Петру Мельнику вдягнули на руку електронний браслет.

Зараз ви читаєте новину «Мельник зняв браслет і втік з-під домашнього арешту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

294

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути