понеділок, 12 серпня 2013 22:28

Мельник може опинитися в міжнародному розшуку

Мельник може опинитися в міжнародному розшуку
Петро Мельник Фото: radiosvoboda.org

Екс-ректор Національного університету державної податкової служби Петро Мельник може бути оголошений в міжнародний розшук. Таке питання розгляне Міністерство внутрішніх справ після отримання рішення суду про його затримання.

Про це "Інтерфакс-Україна" заявив начальник управління зв'язків з громадськістю МВС Сергій Бурлаков.

"Як тільки ми отримаємо рішення суду з дозволом на затримання Мельника, відразу ж буде розглянуто питання про оголошення його в міждержавний розшук", - сказав він.

Нагадаємо, екс-ректор був затриманий 27 липня у зв'язку з тим, що вимагав та отримав від двох українців хабарі у розмірі 40 тис. і 80 тис. грн за вступ їхніх родичів у свій вуз.

1 серпня Печерський райсуд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом, на нього надягли електронний браслет. Мельник став першим високопосадовцем і першим арештантом в Київській області, щодо якого було застосовано такий спецзасіб. 9 серпня стало відомо, що Мельник зник з-під домашнього арешту, позбувшись електронного браслета. МВС оголосило його у всеукраїнський розшук.

12 серпня Печерський райсуд Києва дав дозвіл на затримання Мельника з метою приводу його до суду для розгляду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Мельник може опинитися в міжнародному розшуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути