Ексклюзиви
четвер, 10 листопада 2011 15:59

Мельниченко готовий зустрітися зі слідчим, але не в Україні

Мельниченко готовий зустрітися зі слідчим, але не в Україні

Екс-майор Державної охорони Микола Мельниченко готовий зустрітися зі слідчим у будь-якій країні за умови скасування судового рішення про взяття його під варту і допуску до справи двох захисників, заявляє адвокат Мельниченка Микола Неділько.

"Мельниченко готовий поспілкуватися зі слідчим на території українського посольства в будь-якій країні, куди зможуть приїхати слідчий і він сам разом з адвокатами, за умови, що буде скасовано рішення Шевченківського районного суду про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту. Також нас з Павлом Сичовим повинні допустити до справи в якості захисників", - сказав Неділько.

Нагадаємо, що зараз Мельниченко знаходиться в розшуку і виїхав за межі України. За даними ЗМІ, він перебуває у США. Адвокат майора пов'язує виїзд екс-охоронця Леоніда Кучми за кордон зі страхом за своє життя і здоров'я своїх близьких.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко готовий зустрітися зі слідчим, але не в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути