неділя, 23 травня 2010 11:01

Медведєв поводився в Києві, як у себе вдома - Кириленко

Медведєв поводився в Києві, як у себе вдома - Кириленко

"Нунсівець" В'ячеслав Кириленко вважає, що президенти України та Росії не повинні підписувати угоди, які шкодять нашій державі.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Головне, щоб вони не підписували угоди, як у Харкові. Той пакт буде дуже довго відзиватися болем у серцях багатьох українців. Я думаю, історія з його міжнародним визнанням ще не завершена", - зауважив депутат.

За його словами, під час візиту до Києва президент Росії Дмитро Медведєв поводився, "як у себе в дома".

"Під час переговорів проходять всі російські пропозиції, а українські не знаходять підтримки з боку Росії. Тому мені здається, що загальна тенденція у російсько-українських відносинах полягає в тому, що Росія все більше перебирає на себе першість у цьому тандемі. І готова не тільки вирішувати свої питання в Україні, але й представляти її у всіх зовнішньополітичних зносинах з усім світом. Такі пропозиції з боку Медведєва пролунали неодноразово. Це означає, що ми ідемо у бік від збереження суверенітету України у зовнішньополітичних стосунках. Такий курс потребує корекції. Чим швидше - тим краще", - зазначив Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв поводився в Києві, як у себе вдома - Кириленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути