Ексклюзиви
субота, 26 травня 2012 13:59

Медведєв пообіцяв Азарову регулярні зустрічі, а Путін - бути в його розпорядженні

Медведєв пообіцяв Азарову регулярні зустрічі, а Путін - бути в його розпорядженні

Президент РФ Володимир Путін і прем'єр-міністр Дмитро Медведєв запевнили Україну в тому, що, незважаючи на зміни місць роботи, їх партнерська позиція щодо цієї країни залишається незмінною.

"Я завжди у вашому розпорядженні. Ми як залишалися найближчими партнерами, так і залишимося", - заявив Путін на тристоронній зустрічі з Медведєвим і прем'єр-міністром України Миколою Азаровим.

Він додав: "Незважаючи на зміни місць нашої роботи, я завжди у вашому розпорядженні".

У свою чергу прем'єр Росії додав: "Незважаючи на зміни місць нашої роботи, наша позиція залишиться незмінною. Ми завжди на зв'язку".

Путін підкреслив, що напружена робота по реалізації спільних проектів продовжиться, зауваживши, що не все обмежується сферою енергетики.

"Дмитро Анатолійович повністю занурений в матеріали", - зазначив президент, нагадавши, що раніше глава уряду Росії займав пост голови ради директорів "Газпрому".

Медведєв на це пожартував: "Не знаю, чи добре це".

Він запевнив Азарова в продовженні регулярних зустрічей, згадавши, що після суботньої зустрічі "переїдемо до деяких наших сусідів і там в кулуарах поспілкуємося".

Тристороння зустріч відбулася в перерві з'їзду партії "Єдина Росія", на якому присутні Путін і Медведєв. На початку зустрічі президент РФ з жартом зауважив: "Нема грошей. Всі гроші зараз у Дмитра Анатолійовича".

Зараз ви читаєте новину «Медведєв пообіцяв Азарову регулярні зустрічі, а Путін - бути в його розпорядженні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути