Ексклюзиви
четвер, 14 березня 2024 15:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Медведєв озвучив так звану "м'яку" російську формулу миру

Медведєв озвучив так звану "м'яку" російську формулу миру
аступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв запропонував "м'яку російську формулу миру". Фото: ТАСС

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв запропонував "м'яку російську формулу миру".

Вона передбачає капітуляцію України, виплати "компенсацій" Росії, а також "возз'єднання територій України з РФ". Про це він написав у Telegram.

Так, за його словами, щоб досягти "консенсусу із міжнародною спільнотою" Україна має оголосити про "повну і беззастережну капітуляцію", провести "демілітаризацію" та заборонити "створення воєнізованих формувань на її територіях у майбутньому",

Також він пропонує "відправити у відставку всі конституційні органи влади" та "негайно провести вибори до тимчасового парламенту".

Медведєв також вимагає, щоб ООН "констатувала втрату Україною міжнародної правосуб'єктності та неможливості вступу без згоди Росії будь-яких її правонаступників у військові альянси".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін зробив цинічну заяву про втрати росіян в Україні

Заступник голови Радбезу РФ наполягає, щоб західні країни визнали "київський політичний режим нацистським" та провели "примусову денацифікацію всіх органів влади" під контролем ООН.

Він вважає, що Україна має виплатити компенсації Росії, зокрема родичам військових РФ і офіційно "визнати, що вся територія України - це територія Російської Федерації".

"Такою може бути м'яка російська формула миру. Адже це і є компромісна позиція, так? Думаю, саме за нею і можна шукати доброзичливий консенсус із міжнародним співтовариством, включно з англосаксонським світом, проводити продуктивні саміти, розраховуючи на взаєморозуміння наших близьких друзів - західних партнерів", - підсумував Медведєв.

Російський диктатор Володимир Путін вкотре заявив, що РФ нібито готова до мирного вирішення розв'язаної нею війни проти України.

Однак, на переговори він погодиться лише за умов урахуванням захоплених РФ територій і з гарантіями для Москви.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв озвучив так звану "м'яку" російську формулу миру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути