Ексклюзиви
пʼятниця, 14 серпня 2009 11:07

Медведєв не буде продовжувати полеміку з Ющенком

Медведєв не буде продовжувати полеміку з Ющенком

Співробітник адміністрації президента Росії повідомив, що відповіді на лист Віктора Ющенка не буде: "У ньому немає необхідності, тому що президент вже чітко і виразно роз"яснив свою позицію".

Про це повідомляє "Газета.Ru", посилаючись на своє джерело в адміністрації Медведєва. Співбесідник видання пригадав, що раніше в українських ЗМІ була інформація, з якої було зрозуміло, що Ющенко намагався узгодити проведення двосторонньої зустрічі з Медведєвим, зокрема під час Петербурзького форуму, проте невдало.

В четвер же українське МЗС засумнівався в тому, що Михайло Зурабов, чию відправку до Києва Медведєв відклав, взагалі є послом. "Насправді відповідно до російського законодавства Зурабов послом не являється, оскільки не був призначений на цю посаду відповідним указом президента РФ", - вважає співробітник МЗС України. На його думку, "їхати або не їхати до Києва Зурабов може тільки як приватна особа, тому формально немає підстав називати затримку з його приїздом до України відтермінуванням направлення посла".

Через годину після цієї заяви прес-служба Кремля повідомила, що указ про призначення Зурабова президентом підписаний. Співробітник адміністрації президента сказав, що президент підписав документ раніше, ніж з"явилася заява чиновника МЗС України, - 5 серпня.

Подальшої ескалації конфлікту не буде, вважає директор київського Центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський. "Медведєв назвав речі своїми іменами, Ющенко відповів двічі: спочатку підписавшись ім"ям керівника свого секретаріату, а потім вже під президентським штандартом. Перша відповідь була хамською, друга - стриманою".

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «Медведєв не буде продовжувати полеміку з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути