вівторок, 15 вересня 2009 14:09

Медведько перевірить, чиї гроші тринькає Тимошенко

Медведько перевірить, чиї гроші тринькає Тимошенко

Депутат від НУ-НС Володимир В"язівський просить Генпрокуратуру перевірити факти використання бюджетних коштів на передвиборчу кампанію Юлії Тимошенко.

Про це сказано у відповідному запиті В"язівського на ім"я генпрокурора Олександра Медведька, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Тимошенко використовує бюджетні кошти для проведення своєї виборчої кампанії, зокрема, необґрунтовано витрачаючи величезні суми на проведення нарад із сільськими та селищними головами", - заявив В"язівський.

За його словами, на фінансування зборів сільських та селищних голів, які ініціювала Тимошенко, було витрачено із держбюджету "надзвичайно великі кошти, і люди мають право дізнатися, скільки саме".

"У бюджеті цього року таких статей витрат не зазначено, тим більше ми всі розуміємо, в якій критичній ситуації зараз перебуває економіка держави... Тому я, маючи такі аргументи, звернувся до Генпрокуратури із запитом на відповідність використання державних коштів на такі заходи" , - сказав В"язівський, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Медведько перевірить, чиї гроші тринькає Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути