четвер, 15 квітня 2010 10:37

Медведько каже, що Янукович жорсткіший за Ющенка

Медведько каже, що Янукович жорсткіший за Ющенка

Генеральний прокурор Олександр Медведько відзначає жорсткіші вимоги до результатів роботи у президента України Віктора Януковича, ніж у Віктора Ющенка.

Про це він сказав в інтерв"ю "КоммерсантЪ-Украина".

На запитання "якщо порівняти двох президентів, то з ким комфортніше працювати - з Віктором Януковичем чи Віктором Ющенком?", Медведько відповів:

"Я не можу сказати, що з Віктором Федоровичем мені комфортніше працювати, ніж з Віктором Андрійовичем. У них підходи різні.

Я б сказав, що у Віктора Януковича жорсткіший підхід, жорсткіші вимоги до результатів роботи. Під час зустрічі він мені сказав: "Я запитуватиму результати роботи, конкретику".

Його цікавить не те, які ми проводимо перевірки, а результат. Якщо кримінальну справу порушено, вона має бути направлена до суду - така його вимога. Ну і, звичайно, відшкодування збитків. Він сказав мені: "Раз на тиждень ми зустрічатимемося" - і кожного разу я повинен інформувати його про результати роботи ГПУ, про те, що зроблене прокуратурою для повернення довіри населення до влади. Отже у нього більш прагматичний підхід: сказав - зроби".

Зараз ви читаєте новину «Медведько каже, що Янукович жорсткіший за Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути