Ексклюзиви
середа, 04 грудня 2013 12:38

Медведєв каже, що Росія домовилася з Януковичем про широку співпрацю

Медведєв каже, що Росія домовилася з Януковичем про широку співпрацю
Дмитро Медведєв. Фото: www.rus-svyat.ru

Прем'єр-міністр Російської федерації Дмитро Медведєв заявив, що  Росія домовилася з президентом Віктором Януковичем про співпрацю у "низці галузей".

Про це він сказав у середу під час зустрічі з першим віце-прем'єром РФ Ігорем Шуваловим і віце-прем'єром України Юрієм Бойко.

"Для того щоб продовжити співпрацю , для того щоб розвивати економічні відносини між Росією і Україною, ми домовилися і з прем'єр-міністром, і з президентом домовлялися зараз просунути роботу з цілої низки напрямів", - сказав Медведєв на зустрічі .

Він нагадав, що нещодавно Україну відвідав віце-прем'єр Дмитро Рогозін, який побував на цілому ряді українських підприємств "і подивився, де можна було б налагодити кооперацію з питань промисловості, і оборонно-промислового комплексу, космічної галузі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експорт української кондитерки до Росії поки не відновлено

"Але нам потрібно рухатися і по інших напрямках, тому сьогоднішній ваш візит і ваші переговори з Ігорем Івановичем Шуваловим, зустріч з іншими партнерами, я сподіваюся, додадуть належну динаміку тих питань, по яких, може бути, останнім часом у нас такого руху не було", - сказав Медведєв.

Російський прем'єр підкреслив, що Україна як і раніше залишається найважливішим стратегічним партнером РФ, також як і Росія є таким для української сторони.

"Тому це зумовлює порядку денного на найближчий час, і сподіваюся на майбутнє", - сказав Медведєв.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв каже, що Росія домовилася з Януковичем про широку співпрацю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути