понеділок, 03 січня 2022 18:47

Медведчук, який "впарює" дружбу з РФ, відправляв доньку на навчання в Женеву

Медведчук, який "впарює" дружбу з РФ, відправляв доньку на навчання в Женеву
Медведчук перебуває під домашнім арештом з 13 травня. Фото: Reuters

Народний депутат від прокремлівської ОПЗЖ Віктор Медведчук розповів, як відправляв свою доньку Дарину на навчання у Женеву - місто на південному заході Швейцарії.

Відео опублікував блогер Денис Казанський.

В інтерв'ю телеведучому В'ячеславу Піховшеку Медведчук розповів, що його донька закінчила школу у Києві і поступила в Женевський університет.

"Більш того, звернулася, отримала навчальну візу, все було нормально. І на початку вересня збиралася їхати на заняття. Буквально за два дні до цього їй оголосили про те, що її віза анульована. Західний світ тут проявився", - сказав.

Дарина Медведчук є похресницею президента країни-агресора РФ Володимира Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баканов спить? Депутат з ОПЗЖ відсвяткував Новий рік з Путіним

"Тобто люди, які розповідають нам, що ворожий Захід хоче нас поневолити, і євроінтеграція Україні не потрібна, самі своє майбутнє і благополуччя своїх дітей пов'язують виключно із Заходом. І за першої ж нагоди вивозять туди і свої капітали, і своїх діточок. Ну а нам продовжують впарювати нісенітницею про "дружбу з братнім нардом" і "процвітаючу Росію", в яку самі не вірять.

Ні з Україною, ні з Росією майбутнє своїх родин усі ці медведчуки не пов'язують. Їхня мета - нажитися тут на довірливих лохах і відправити своїх нащадків пропалювати накрадені мільярди до Європи та Америки", - пише Казанський.

У травні генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру в державній зраді Медведчуку і ще одному нардепу від ОПЗЖ Тарасу Козаку.

Печерський районний суд міста Києва відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт. Козак перебуває у розшуку, його майно арештував суд.

У жовтні Медведчуку оголосили нову підозру в державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук, який "впарює" дружбу з РФ, відправляв доньку на навчання в Женеву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути