середа, 03 лютого 2021 17:12

Медведчук без телеканалів нікому не потрібен

Медведчук без телеканалів нікому не потрібен
Санкції проти каналів Медведчука Зеленський приймав не сам. Фото: www.slovoidilo.ua

Рішення про закриття каналів NewsOne, ZIK і "112 Україна" Володимир Зеленський приймав не самостійно.

Це обговорювали в його найближчому оточенні, говорить Gazeta.ua керівник Національного антарктичного наукового центру Євген Дикий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС підтримує санкції проти телеканалів Медведчука

"У проросійських сил поки що нема ресурсу, щоб вивести людей на протести. Тому найближчим часом матимемо від них величезну кількість судових позовів. Намагатимуться розкручувати недостатню юридичну регульованість у країні. Також можливе поширення тези про те, що держава установлює контроль над медіа", - заявив Дикий.

Канали можуть повернутися в ефіри.

"Тут багато залежить від того, чи зможе українська влада вистояти під тиском. Чи не поступиться вона у якомусь новому рішенні? Нинішнє рішення — це абсолютно чітка і правильна політична позиція. Подібне треба було робити раніше. У цій ситуації патріоти мають підтримати владу. Щодо Медведчука, то це сильний удар по ньому. Без телеканалів він нікому не потрібен", - упевнений науковець.

Санкції проти Тараса Козака, який є соратником кума російського президента Медведчука, спричинені низкою факторів. Зокрема падінням рейтингу, сигналом від нової американської адміністрації та змінами особистих поглядів президента. Він починає остаточно переорієнтовуватися на Захід.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук без телеканалів нікому не потрібен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути