Ексклюзиви
вівторок, 17 липня 2012 13:04

Спецтема: Боротьба за "мову"

"Мартинюк у Раді — кримінал при владі", - у Києві пікетують офіс КПУ

"Мартинюк у Раді — кримінал при владі", - у Києві пікетують офіс КПУ
Адама Мартинюка засвистали і зачислили до когорти "буржуїв". Фото: newsmarket.com.ua

Сьогодні у Києві активісти руху "Відсіч" спільно з протестувальниками з-під Українського дому пікетували центральний офіс Комуністичної партії України.

Приводом для акції стало побиття невідомими активістів "Відсічі" у рідному селі першого віце-спікера Верховної ради Адама Мартинюка.

"14 липня наші активісти поширювали у селі Ветли Любешівського району Волинської області інформацію про те, що Мартинюк причетний до прийняття мовного законодавства, - розповів Максим. - Вони це робили з метою понизити його рейтинг серед виборців. До них на автомобілі під'їхало 6 чоловіків, поламали мобільний телефон і спробували побити наших активістів. Ми впевнені, що до цього причетний сам Адам Мартинюк".

Під офіс прийшло близько 30 людей. Вони розтягнули ватмани із написами "Переламані ребра — комуністичні перспективи", "Мартинюк у Раді — кримінал при владі", "Комуністи гуманізуються: у 1937-му інакомислячих розстрілювали. А тепер лише б'ють", "Мы на горе всем буржуям вместе с ними голосуем (ГПУ)".

"Відсічівці" провели імпровізовану виставу: 2 молодиків з червоним стягом та прапором Партії регіонів вийшли перед активістами і почали махати серпом, молотом та битою. Погрожували зброєю людям. Акція закінчилася 20-хвилинними дебатами між комуністом Сергієм Гмирьою та "відсічівцями".

Зараз ви читаєте новину «"Мартинюк у Раді — кримінал при владі", - у Києві пікетують офіс КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути