субота, 27 вересня 2008 19:58

Маккейн згадав про конфлікт між Тимошенко і Ющенком і дорікнув Обамі

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Джон Маккейн закликав уважно поставитися до розвитку політичної кризи в Україні і дій Росії у зв"язку з цим.

"Конфлікт між Тимошенко і Ющенком – тривожний процес, і треба стежити за ним уважно в контексті того, що буде з Україною, Кримом і Чорноморським флотом", - сказав Маккейн на дебатах зі своїм опонентом-демократом в штаті Міссісіпі, передає Газета.ру з посиланням на CNN.

Він також заявив, що США підтримуватимуть включення України і Грузії до НАТО.

Маккейн дорікнув своєму опонентові Бараку Обамі в наївності. За його словами, демократ спочатку закликав, крім Росії, і Грузію до стриманості, чого, на думку Маккейна, не повинен був робити.

Разом з тим, Барак Обама заявив, що якщо Грузія і Україна відповідають вимогам по вступу в НАТО, вони повинні бути включені до Плану дій по членству в Альянсі негайно.

"Що стосується Грузії і України, ми повинні наполягати на тому, що вони вільні вступати в НАТО", - сказав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн згадав про конфлікт між Тимошенко і Ющенком і дорікнув Обамі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути