четвер, 04 квітня 2013 16:45

Макеєнко: Ніякого саморозпуску Ради не буде

Макеєнко: Ніякого саморозпуску Ради не буде
Фото: podrobnosti.ua

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко переконує, що фракції більшості не ставлять за мету розпуск Верховної Ради.Про це він заявив у коментарі телеканалу ТВі під час прямого включення зі студією.

Зокрема, відповідаючи на запитання журналіста про можливість саморозпуску, Макеєнко сказав: "Та Боже збав!"

"Наше завдання – приймати закони, в тому числі й ті, які прийняли сьогодні. Прийняті всі економічні закони, жодного немає політичного. Ми розглядали всі необхідні для держави питання: сільськогосподарське забезпечення, медичне, соціальні внески. Нас виборці обрали, ми повинні працювати. В якому приміщенні – виборців це не сильно хвилює. Якщо наші колеги заблокували Верховну Раду, то ми, згідно з регламентом і Конституцією України, зобов'язані працювати та проводити засідання в іншому місці, як нам дозволяє регламент. Про саморозпуск не йдеться. Вибачте, до нас приєднуються і від опозиції сьогодні. Там було декілька народних депутатів. Як казав один наш політичний герой, процес пішов. Людям потрібен результат нашої роботи. Уряд повинен працювати", – заявив Макеєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проведення "регіоналами" засідання поза межами Ради — кримінальний злочин - Палій

Нагадаємо: сьогодні депутати від парламентської більшості під керівництвом спікера Володимира Рибака зібрали альтернативне засідання парламенту на вулиці Банковій.

За інформацією опозиції, на цьому зібранні перебувало всього 180 народних депутатів, а це означає, що засідання є нелегітимним.

Близько 15:00 Володимир Рибак закрив засідання.

Зараз ви читаєте новину «Макеєнко: Ніякого саморозпуску Ради не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути