Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2019 10:52

Майкл Щур потролив Порошенка

Майкл Щур потролив Порошенка
Майкл Щур нагадав про зв'язки Петра Порошенка з кумом Путіна Віктором Медведчуком.

Телеведучий Майкл Щур потролив президента Петра Порошенка, який зібрався на вибори. Про це йшлося у вечірньому ефірі телевізійного шоу.

"Петро Порошенко народився 1965 року у Болграді Одеської області. Також 1965 року було відкрито київську станцію метро "Лівобережна". Але, на жаль, Петро Порошенко не зміг бути присутнім на перерізанні стрічки", - сказав ведучий.

"1998-го Порошенко почав пошуки свого місця у політиці, став народним депутатом і вступив до фракції СДПУ(о) Віктора Медведчука. Потім став засновником Партії регіонів разом з Миколою Азаровим. Потім створив власну політсилу. За часів президентства Януковича майже рік пропрацював міністром економіки", - нагадали у телепрограмі.

"Порошенко не схотів змінити олігархічну систему. Взяти хоча б Ріната Ахметова.

Слабка сторона кандидата - нелюбов до критики. Порошенко виходить на велику прес-конференцію, де йому можуть поставити незручні запитання раз на рік. Критику він інколи сприймає, як персональну образу. Подейкують, що після критичних зауважень Порошенко всю ніч під ковдрою читає пости порохоботів про себе і пестить свій смартфон", - також додали у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк - Порошенкові: звільни Україну від кума Путіна

3 лютого президент Петро Порошенко подав документи для реєстрації кандидатом у президенти до Центральної виборчої комісії.

Вибори президента відбудуться 31 березня.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Щур потролив Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути