Ексклюзиви
понеділок, 09 грудня 2013 19:19

"Майданівці" виловлюють провокаторів

"Майданівці" виловлюють провокаторів
tsn.ua

Учасники Євромайдану виловлюють засланців, які по двоє пробираються в наметове містечко та ламають барикади й депутатські намети.

Про це телефоном сайтові Gazeta.ua повідомив учасник подій, киянин Максим Остяк.

"Всередину пробираються люди, які ламають украплення. Раніше сюди під'їхали 2 вантажівки. Напевно - вантажити розібрані барикади. Коли ми стали підходити до водіїв і розпитувати, яке їхнє завдання, вони кудись від'їхали", - розповідає мітингувальник.

Йдеться про події на Інститутській, біля будинку 29. Це найдальший від Майдану Незалежності блок-пост. За словами очевидця, до барикад упритул підійшли сотні "спецпризначенців".

"Ми з хлопцями ловимо... навіть не тітушків, то вже якесь інше слово. Ввійшовши в табір, хлопці починають ламати намети, які є приймальнями Народних депутатів. Також руйнували барикади. Парочку таких відвели міліціонерам. За якийсь час зловили ще двох, а їх прийшли визволяти попередні двоє", - розповідає Максим Остяк.

На останній раз затриманих до правоохоронців не повели. Учасники подій кажуть, що депутати-опозиціонери посадили їх у свої машини і "кудись повезли".

Серед нардепів на місці були "бютівці" Сергій Тєрьохін і Віталій Ярема.

 

 

Зараз ви читаєте новину «"Майданівці" виловлюють провокаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути