четвер, 16 січня 2014 22:50

Майдан має тиснути не лише на владу, але й на опозицію - Кокотюха

Майдан має тиснути не лише на владу, але й на опозицію - Кокотюха
Андрій Кокотюха Фото: lvivpost.net

Сучасний український письменник Андрій Кокотюха переконаний, що активістам протестного руху в Україні необхідно обрати інші методи досягнення мети – тиснути не лише на владу, проте і на опозиційні сили. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Сучасному протестному руху, який виник у центрі столиці, та розповсюдився всією країною, треба зрозуміти, що тиснути треба не лише на владу, але й на опозицію. Треба змушувати її щось робити", - наголосив сучасний український письменник.

Окрім того, він переконаний, що суспільство вже "потрошки починає це усвідомлювати".

Водночас, Кокотюха наголосив: "Опозиційним політикам треба працювати, а не займатись демагогією. Вони мають робити конкретні речі, зокрема висувати реальні вимоги до влади, та вести переговорний процес. Тому через це виділився Майдан політичний, та окремий - громадський протестний рух".

Нагадаємо, в Україні з 21 листопада тривають акції протесту. Людей обурило рішення уряду про призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. У Києві на Майдані Незалежності відбувається наймасовіша безстрокова акція.

Зараз ви читаєте новину «Майдан має тиснути не лише на владу, але й на опозицію - Кокотюха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути