субота, 24 березня 2012 09:57

Майбутнє Партії регіонів коротке і сумне – Народний Рух

Майбутнє Партії регіонів коротке і сумне – Народний Рух

Діяльність Партії регіонів ґрунтується на "шкурних" інтересах, тому майбутнє цієї політсили дуже коротке і сумне.

Як розповіли Gazeta.ua у прес-службі Народного Руху України (НРУ), з такими прогнозами виступив народний депутат від НУ-НС В'ячеслав Коваль, коментуючи критику регіонала Михайла Чечетова, адресовану об'єднанню НРУ з "Батьківщиною" на виборах-2012.

За словами Коваля, з подібних заяв представників Партії регіонів видно, як боїться нинішня влада консолідації демократичних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів посміялись над об'єднанням Тимошенко і Яценюка

"З точки зору влади будь-яке об'єднання опозиції неприйнятне, оскільки консолідує зараз дещо розпорошений демократичний електорат. Зрозуміло, що на місці Руху могла бути будь-яка партія, а для Чечетова всі, хто не "регіони", ті - неугодні. При цьому він забуває історію власної політичної сили, імідж котрої тримається виключно на брехні та грошах олігархів", - заявив рухівець.

"Де буде Партія регіонів з своїми "мельниками" і "чечетовими" через кілька років не беруться  прогнозувати навіть наближені до структури експерти. Занадто сумними видаються прогнози по відношенню до організації, котра замість спільних ідеалів ґрунтується на "шкурних інтересах", - додав Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Русі розповіли, як влада за допомогою регіонала-"скандаліста" копає собі могилу

"І що б не говорили наші непрохані "вболівальники", Рух залишатиметься на позиціях захисту національних інтересів, національної ідеї і національної ідентичності - на відміну від манкуртів при владі", – підсумував представник Руху.

Зараз ви читаєте новину «Майбутнє Партії регіонів коротке і сумне – Народний Рух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути