четвер, 08 серпня 2019 12:53

Майбутній нардеп спробував вигородити бойовиків

Майбутній нардеп спробував вигородити бойовиків
Майбутній нардеп, соратник Медведчука Олег Волошин сумнівається у загибелі українських воїнів від рук російського окупанта.

Майбутній нардеп від партії "Опозиційна платформа - За життя" Олег Волошин засумнівався у загибелі чотирьох українських морських піхотинців від обстрілів з боку російського окупанта. Про це він заявив у вечірньому ефірі пов'язаного з кумом президента РФ Віктором Медведчуком телеканалі "112 Україна" 7 серпня.

"Можна як завгодно ставитися до інформації з того боку лінії фронту, але як мінімум перевірити інформацію, що це сталося за 4 кілометри, за даними сепаратистів, від лінії розмежування, потрібно. Тому що є питання.

Іноді кількість снарядів, що опускаються з боку Збройних сил України, навіть більша за кількість снарядів, випущених сепаратистами.

Неодноктрано стикалися з ситуаціями коли і самостріли, і необережне поводження зі зброєю, і нестатутні відносини, у результаті яких гинули наші військовослужбовці, списувалися на військові дії. Давайте з цим розберемося", - заявив Волошин.

Олег Волошин пройшов до парламенту 30-м у списку ОПЗЖ. За даними газети "Голос України", працює на ТОВ ТРК "112-TV".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найкращі сини України йдуть на небо" - воїни попрощалися із загиблими морпіхами

6 серпня в результаті обстрілів бойовиків загинули 4 українських військових. Встановлено, що вогонь окупанти вели з напрямку населеного пункту Українське, застосувавши при цьому ручний протитанковий гранатомет. Зеленський закликав лідерів країн "нормандської четвірки" негайно провести зустріч. Крім того, 7 серпня він провів з цього приводу телефонну розмову з президентом РФ Путіним.

Зараз ви читаєте новину «Майбутній нардеп спробував вигородити бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути