понеділок, 18 жовтня 2021 09:41

Магазину Yaro оголосили бойкот через українофобські заяви його власниці на тлі Кремля

Інтернет-магазину здорового харчування Yaro оголосили бойкот.

Власниця магазину Юлія Привалова в Instagram опублікувала фото з Червоної площі в Москві, у коментарях розповіла антиукраїнський анекдот про "бандерівців".

Жінка позує на тлі Кремля з чоловіком Данилом Приваловим - сином покійного мера Харкова Геннадія Кернеса.

 

Заява власниці Yaro обурила користувачів Facebook.

"У цей час її солодощі продаються у великих торгових мережах України. Поширте, будь ласка, цей допис і позначте в коментах мережі й маркетплейси, де їхню продукцію ще продають. Розкажімо дівчинці свій анекдот у відповідь. Подивимося, хто сміятиметься останнім.

Після початку розголосу допис і комент вона стерла. Але лишилися скріни й спогади спільних знайомих про те, яка вона вата й що публікувала раніше", - пише волонтер Віталій Дейнега.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російсько-окупаційні війська тричі обстріляли позиції ЗСУ

"Печиво в Юлі купує і перепродає Сільпо й Ідеаліст, наприклад. І багато інших компаній / закладів. Закликаю їх відмовитися від співпраці із Приваловою, якщо вони цінують свою репутацію і поважають Україну", - зазначив блогер Сергій Стерненко.

"Я купував їхню продукцію. Більше не буду і вас закликаю. Такі хвороби засновників лікуються тільки гривнею. Надійно", - пише народний депутат Володимир Ар'єв.

Юлія Привалова є донькою мера Сокирян і колишнього голови Сокирянської райдержадміністрації Василя Козака. Вона - сестра народного депутата Володимира Козака від "Слуги народу".

У центрі Києва Привалова має два кафе - YARO Healthy Point і YARO Healthy Cafe Lipki, пише 24 канал.

У червні цього року торгово-промислова група Fozzy Group (супермаркети "Сільпо", гіпермаркет Fozzy, "Фора") звільнила маркетинг-директора В'ячеслава Баранського. Той робив антиукраїнські заяви, що обурило клієнтів магазинів.

Зараз ви читаєте новину «Магазину Yaro оголосили бойкот через українофобські заяви його власниці на тлі Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути